19.2.06

våike laager Lake District´il

5 påeva jårvedel teha o-trenni oli suurepårane mu viletsale o-tehnikale. maastikud iga kord uued ja huvitavad. kaardi jårgi otsustades ysnagi skandinaavia maastiku moodi.
mis aga kaardile keskendumist håirisid, olid fantastilised vaated mågedele ja jårvedele. ning selle t6ttu 6nnestus paar korda ka åra eksida.
esimestel påevadel låks metsas liikumine våga aeglaselt, sest ei suutnud kuidagi kaardiga harjuda... kuidas, mille jårgi hoida k6rgust, millest kini haarata, et KP 6ieti kåtte saada?? ...nii et tihti l6petasin raja keskel orienteerumise, sest polnud m6tet aina uusi koledaid vigu teha :S





viimases o-trennis v6is aga juba kiirust juurde anda.. pealegi oli vaja v6tta KP vaheaegu, et jårgm (sellel) nådalavahetusel briti jungad neid enda omadega v6rrelda saaks.
pealel6unane treening ei pidand yldsegi trenn olema. aga mitmetunnised ylesmåge jalutuskåigud/matkad andsid trenni m66du vålja kyll (v6rdluseks ntx terve 1h trepist yles k6ndida ilma puhkuseta... hehee m6nus kanni trenn!)


nii et .... TULGE SIIA TRENNI!

2 kommentaari:

-bio-olga ütles ...

tõesti ilus tundub, aga ma pigem jalutaksin ja oleksin pigem turisti rollis, kui treeniva ning väsinud tippsportlasen mägedes surra.

Anonüümne ütles ...

kaardid järjest hullemad... one day... ja ma lähen sinna trenni...