20.3.06

neliveoga lumes

møødunud nådalavahetus sai veedetud taaskord lake districtil. pidid olema v6istlused: laupåeval 2x sprint ja pyhapåeval tavarada (wre). juhtus aga, et lumi oskas "6igel ajal" maha tulla (just seal piirkonnas!!) ning ei j6udnud åra sulada. seega v6istlus jåeti åra.
sellegi poolest ei jåtnud reisi tegemata- trenni saab ikka teha!

reede 6htul sai seal natukene kaugemale s6idetud (noored olid seal juba terve nådala treenind ning tahtsid lumevaba maastikku). seega m6nus kerge o.
laupåeva hommikul kogunes punt kohale tulnud orienteerujaid yhe jårve åårde, et teha yhine trenn. lumi oli paks.. m6nes kohas lausa p6lvini+ suured jårsud n6lvad ning lisaks våga mårjad ojad... kylmetada ja sumbata sai k6vasti. rada oli k6iest 7 km.. aga selle terveks låbimiseks oleks mul kulund 2h, kui poleks pooleli jåtnud...
ning hale hakkaks kui enamik koondislasi møøda tormas...
pealel6unane o oli palju m6nusam (loe: våhem lund)+ l6puks hakkas ka nupp kaarti nokkima :)



pyhapåeval korraldas yks briti koondise treeneritest (kohalik) o-påevaku. et starti j6uda tuli k6igepealt 150 m t6usu v6tta. yritus toimus tåiesti lagedal alal, mis tåhendas jålle p6lvini lund. ka n6lvad olid lumega nii jårsud, et kui tahtsid yldse kuhugi j6uda, sis tuli ka kåed appi v6tta... ning roomata.



pean aga tunnistama, tegelikult hakkas selline lumes treenimine påris meeldima (..esmaspåevane jooks kodus oli lausa lend).
eriti lahe oli vaadata k6iki neid siin... isegi poisid liikusid vaevaliselt edasi. kui manisin korra et seda trenni me eestis talvel teemegi (jookseme lumes), sis øeldi, et pole ime et me tugevad oleme (mida sellega m6elda???).

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ossa vana kus on alles kaardid!
Lihtsalt kadedaks teeb...