10.7.06

sprindi session´id

kahel viimasel nådalavahetusel on mul olnud v6imalus treenida koos teiste orienteerujatega (sh ka nendega, kes MMiks valmistuvad).
tegemist on olnud sprindi trennidega, kus raja pikkus oli 1,2 kuni 1,8 km ning kokku tehti neli jooksu, kusjuures k6ik pole olnud tavaline sprindi-o, vaid ka joone-o sprint (minu jaoks see siuke raske ylesanne).

2 nådalat tagasi toimus see guildfordi ylikooli alal (kus ´05 MK sprindi eeljooks oli).
ning sel laupåeval s6javåe/kaitsekolledzi territooriumil (seal kus ka yks printsidest hetkel viibib ;)).
koht oli huvitav. k6igepealt, et sisse pååseda on vaja passi ja mingit eri luba jne... siis kui sisse pååsed, nåed, et tegu on eriti turvalise kylaga, sest piirkond ymbritsetud tarade ja igast valvega. ..tånavad rahulikud- pole niisama nolke, lapsed mångivad oma hoovis, tånaval jalutab mundris mees v6i marsib kamp noori s6javåelasi (sh ka palju tydrukuid), keegi kappab hobusega...

..igatahes tuleb trennis anda tåiega, sest rada ju siiski lyhike. hoolimata sellest, et trenni l6puks låbid kokku u 6 km o-rada, oled omadega låbi.
mul oleks aga vaja ometi hakata vaatama legende! a grr.. ma lihtsalt ei jaga midagi nendest sprindi legendidest ja KP asukohtadest!!!!

Kommentaare ei ole: