30.9.06

mis on see mis sunnib...

...selga t6mbama tihtipeale haisvaid ja higiseid jooksuriideid? et saavutada k6rgem treenitus? pingutusj2rgne hea enesetunne? auahnus? t2helepanu? kadedus?
nii yks kui teine.
olles yle vaadanud oma uued treeningkohad, ei saa suurt p6nevust ja motivatsiooni yles n2idata. palju tuleb joosta t2navatel. ning ylej22nud, mis seal v2lja j22b: mudsed/ savised teerajad, mis kas t2iesti tasased v6i nii j2rsud, et tossudega yles joosta pole v6imalik (k6ndides saab). ja needki ysna v2ikesel maalapil.
uuele hooajale m6eldes on aga kaks +i: 1) head o-maastikud l2hedal (autoga s6ites) 2) klubikaaslasi on linnas ja l2heduses palju, nii et v6istlusetle saamisega probleeme pole.

...aga see praegu veel ei motiveeri.
mu to"okaaslane Sara (kes poolenisti eestlane!) kuulub briti parimate t6kkesprinterite hulka (4.kohal). k6ik to"okaaslased, rikkad golfivanamehe tunnevad teda, austavad, vaatavad ylespoole, tunnevad uhkust ja muret et tydruk end to"ol end liigselt 2ra ei v2sitaks. kangelanna!
ta on tore tydruk, aga ma ei kannata seda. tema tema tema... aupaiste peakohal!
aga ei, ta pole ainus, kes treenib, eesm2rke selles seab..

...nii leiangi end selga t6mbamas trennijuuste, et t2navle lonkima minna..

nii kaugele ei j6ua.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Kirti ütles ...

Nii tore üle pika aja Sinust kuulda. Kle, kas tead, kas Londoni lennujaamades saab kohvi ka EURide eest osta või krediitkaadiga? või peaks ikka mõned naelad ka kaasas olema?