15.1.07

9 p2eva tuult ja vihma trotsides

laager. Pole vist raske arvata, kus. Seal kus enamasti- lake districtil. kujunes ysna rahvusvaheliseks, arvestades seltskonda, mis kohale oli kogunend:
3 prantslast, 1 itaallane, 1 eestlane ja k2pat2is britte.


Program aga oli karm, ning mul v6ttis lausa 5 p2eva aega, et sellega harjuda..

Esiteks, esmiene trenn algas juba kl 10 (st see aeg pidime juba metsas jooksma ja oma joont ajama). Niipea kui tagasi (u 12 paiku)- v6ileib, ning kl 2 v enne esda j2lle metsas yle puude kargamas. Ehk siis hommikul ja l6una ajal syya eriti ei saanud+ lyhike taastumise aeg, ei sobind mulle yldse. Samas polnud ka muud varianti, nii et tihtipeale tuligi lihtsalt joosta ..v6ileib kurgus.

Sellegi poolest oli iga trenn hea, ja nauditav v.a korrad kui kontakt kaardiga kadus ning t2iesti lootusetuse tunne tekkis... :S

Peale o-treeningute sai ka igayks ise teha midaiganes tahtis.. j6udu, ujumist (mini basseinis), rattas6itu, kaljuronimist (mis m6nele GB koondislasele on lausa teine spordiala).
Ronida saime sise hallis, kus oli mitu erinevat ruumi, erineva raskusastmega, k6rgusega. Pean
tunnistama, et paaril esimesel ronimisel juba 5 m k6gusele j6udes v6ttis jalad n6rgaks kui alla vaatasin. Hirm polnud mitte just k6rguse p2rast, vaid selles kas see, kes hoiab su julgestusn00ri, ikka paneb sind t2hele v mitte. Usalduses.
L6puks kui ka ise kellegi teise elu oma n00ri otsas hoidma hakkasin, sai julgust k6vasti juurde. Nii et l6puks ronisin lausa kolm korda k6rgema seina otsa. Ja oii mis tore allatulek!!!! Avastasin, et kaljuronimine on yks v2ga lahe j6utreeningu variante!
















Kogu selle aja jooksul sai k6vasti vihma ja tuult. Ntx yks p2ev, kui yhe m2e otsa (u 420m t6usu) oli palju lihtsam joosta kui p2rast alla (pidime sinna yles ronima, et allam2ge-o jooksu harjutada). No ja muidugi tuli mytsi kahe k2ega kinni hoida, et see kaugustesse ei lendaks. Ausalt- pole elu sees nii tgeva tuule k2es olnud.!






















Palju tegime "rongi"-o, joone-o, suuna-o jooksu, yhemehe teateid, paar sprinti (nii t2nava kui ka maastiku).



Lisaks m2gede otsa jooksu ...


















Kokkuv6ttes sai selle 9 p2evaga treeningp2evikusse kantud 20h ja 35 min, mis yhtlasi t2hendab ka mu elu k6ige suurema mahuga treeningn2dalat. Enesetunne on 6nneks hea ning tohtutut v2simuse koormat seljas ei kanna.

2 kommentaari:

Viivi ütles ...

Piltide järgi on äärmiselt ilusad kohad.
Liis, kas sa mu kirja said kätte? Kui ei, siis pane siia oma maili-aadress kirja. Saadan uuesti.

Liis ütles ...

sain ja ka vastasin