31.3.07

ikka ylesm2ge

n2dala algul tuli majakaaslastel m6te, et oh, l2heks jookseks kolmap2eval yht fellrun'i (m2ejooks), mis 2 miili (3.2 km) pikk ja u 330 m t6usu selle sees.
m6eldud- tehtud.

jooks oli pea wales'i piiri l2heda...seal kus suured m2ed. minu "osava" kaardilugemise t6ttu j6udsime kohale 15 min enne stardipauku. seega soojenduseks aega polnud, oli vaja ju veel registreerida, riided vahetada...

stardijoonel seistes tekkis kerge hirm, et huvitav, mis meid ees ootab. k6ik teised (kohalikud jooksjad) kandsid kindaid, temopluuse, mytsi. endal vaid t-s2rk ja lyhikesed...

muidugi j2in magama stardijoonel ehk ei l2ind kyynarnuk kellegi k6hus jooksma. seega j2in ka enamikest naisjooksjatest maha, mis muidugi oli suht suva..
meetrid kasvasid...tuul muutud pool tormiks, udu muutus vihmaks ning p2evavalgus kadus.
aga naised, nemad muutusid j2nesteks, kes kinni oli vaja pyyda (auahnus kerkis pinnale).
nii saigi- hambad risti end teisele kohale tirida. aeg oli 17:31 ja kaotus esimesele 59 sek, mis tegelikult suht suur vahe. aga annan andeks, ma pole ju kokkuv6ttes fellrunner ja ka ei teadnud mis m2ega tegu on.
arvaks et allatulek peaks kiire olema, aga ei. see v6ttis k6igest 5 min v2hem kui yles jooks (kusjuures ega ei lonkinud).

auhina sain ise valida... pudelid mind ei huvitand, seega otse sokolaadpeale. palju palju sokolaadi!!

Kommentaare ei ole: