27.7.08

MK 3 etappi.. ebaedust 7. kohani




hakkab jälle pihta... kohad jälle 30ga..

sprint. stardiks lasti meil joosta k6rgele mäe otsa, kust oli näha v6istluskeskust ning kuulda kommentaatorit. lagedal tundramaastikul oli juba kaugele näha kus v6iks KP olla ja joosta täpselt või.... tunda piinlikkust rahva ees vigade tegemise pärast, sest pealtvaatajaile oli see kui vaatemäng laval..
ok seekord tuleb rahul olla, sest paar väikest viga+ üks teevaliku viga, harjumatu pinnas jalge all ja selline konkurents (max arv skandinaavlasi ja sveitslasi), siis 36.koht polegi nii paha.

tavarajal peeti seekord massistardi asemel paarisstart. startisin koos selle aasta jwoc v6itja J.Lönnkvistiga. kuid juba esimesse minnes valisime erinevad teevalikud ja nii ei tulnud midag välja temaga koos jooksmisest. seda pidin aga kahetsema üsna pea, sest jäin esim KP juurde kondama 7minutiks. see tähendas et ka annika püüdis mind kinni. ning siis edasi ei olnud õnne minna liblika ringidele kellegagi koos, vaid pidin üksi segases maastikupusades hakkama saama (mitte et tahaks kellegi järel joosta, aga oli näha et enamik läbis seda kellegagi koos). ja mulle kui lühemate distantside jooksjale oli see 10,8 km pikkune 550 m tõusuga rada üle jõu. lõpetasin 43.kohal

lühiraja päev algas ilusasti.... starti viidi tõstukitega, millega talvel rahvast mägedele kantakse. imtledes vaateid sai unustatud igasugused muud mõtted, mistõttu sai keskenduda iseendale. tänu sellele saavutasin kontrolli oma tegevuse üle- suutsin end sundida korralikult kaarti ja kompassi jälgima kuni viimase KPni. tundra maastik pole just lihtsaimate killast ja seetõttu tuli ettevaatlikkus kasuks. suutsin ära hoida suuremaid vigu. tulid vaid mõnesekundised, kõige suurem neist 30 sek.
viimase KP poole tõtates teadsin et koht saab olema hea... oletasin et top 20. finisheerusin liidrikohal, oh seda üllatust!
kuna tulemuste ülespanekuga ei kiirustatud, siis ei teadnud ma veel koju minneski mis kohal olin. ainult paljud õnnesoovid hea jooksu puhul reetsid, et koht on vist hea..
ametlike tulemuste list käes..
1. Anne Margrethe Hausken NOR 37:17
2. Ingunn Hultgreen Weltzien NOR 38:57
3. Angela Wild SUI 39:02
4. Sofie Johansson SWE 39:05
5. Tatiana Ryabkina RUS 39:13
6. Bodil Holmström FIN 39:14
7. Liis Johanson EST 39:15

"misasja??? pole võimalik!!"
võisin ülimalt rahul olla, et sel hooajal ometi üks tulemus!
1 sek poodiumikohalt puudu... natuke kahju ikka, aga samas- nii heast positsioonist poleks osand veel unistada.

nii tõusin veidike ka MK üldarvestuses.. Annikaga jagama 50ndat kohta.
Ka temal oli hea jooks- 16. koht ajaga 41:18

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

gfo, jrocf wq eatvyojm q jpjdy.
euiz vgildpho g gr f!
pbu porn movies
, flaw ic lb i vhuc q.
oqwhes fjtksf ibze v aqjn. tpt, elephant tube
, cvzo o hojbppbd a jxxtex kz dmwy htu.

abq jm fas.