16.6.09

nädal Soomes

Peale lühirada, tuli jalg panna joonele sprindis. Alustasin aeglaselt, et viga mitte teha ja kaarti sisse elada. Kindlus saavutatud, panin kiirust juurde, kuid see tekitas vigu, mille tulemuseks finaalist välja jäämine. Vigu tekkis u 35 sek, finaalist jäin välja 23 sekiga olles 17. (11 pääses edasi). Konkurents missugune! Masendust tekitas aga see, et tagant startinu püüdis kinni ning ma ei suutnud tal järel püsida.
Kadedusega tuli õhtul vaadata telekast ülekannet, kuidas finaali pääsenud jooksid.

Järgmisel päeval Forssa Games, kus läksin starti vigadest tüdinuna ja eesmärgiga, et kasvõi jalutada, aga joosta puhtalt. Päris nii aga ei läinud. Suutsin vältida suuri vigu, kuid kursilt kaldumisi tuli küll. Lõpptulemuseks 5. koht (70st), millega võib rahul olla, mis siis, et kaotus oli 2,5 min. Edu saladus: palju rohelist.
Tulemused

Päevake puhkust ning siis Venla. Alustas noor vene talent Anastasia, kes tuli välja 5ndana. Mina aga suutsin esimese KPga teha minutise vea. Edasi kulges tagantpoolt startijatega. Kord kadusid ära, siis ilmusid jälle välja. Kuna olen liiga palju vastu pükse saanud oma teede valikutega, otsustasin usaldada skandinaavlasi, mis osutus ühe etapi puhul väga halvaks. Kaotasime etapil üle minuti. Igaljuhul lõpetasin 10nadna, olles andnud ära 2,5 min.
Edasi kulges koha langus suurema sammuga. Kolmas vahetus kaotas võitjale 8 min, koht 20. Ja viimane vahetus veel 7. kohta. Täpselt sama koht, mis eelmisel aastalgi. Pettunud olen praegugi, sest oleks tahtnud ikkagi poodiumile (esim 15) pääseda.

Sellega üritus veel läbi ei saanud. Pestud, saunatatud, toidetud ja pool tundi magatud tuli valmistuda "Lennart Johansonil" Jukola 5ndaks vahetuseks. Pikk oli see ootamine, kuid asi oli end väärt. Mõnus hommikuse sooja päikese käes starti oodata. Joosta muidugi absoluutselt ei jõudnud, seda näitas ka pulss, mis üle aeroobse ei jõudnudki üldse minna. Alles viimasel km-l ärkas keha üles ja lubas natuke kiiremat sammu tega. Tehniliselt oli rada jällegi väga lihtne, jookse mööda teid. Vaatasin just tulemusi- Lennart jooksis välja 179. aja, kaotades 17 min vahetuse parimale.

Ürituse tulemused

Kommentaare ei ole: