22.8.09

Lõpp hea- kõik hea? MM Ungaris

Mõtlemisainet on.. miks ebaõnestusin kõigil distantsidel peale tavaraja.?

Põhjus miks otsustasin joosta kõiki distantse oli kuna polnud kindel kas loobuda sprindist või tavarajast. Kui oleks olnud tegu tänava-pargi sprindiga, siis oleks otsus tehtud olnud, kuid maastikul.. see on midagi muud. Sel aastal pole tänavasprindiks sobilikku kiirust saavutanud (üksi treenida on ikka väga raske). Tavaraja jooksmisele hakkasin mõtlema juba eelmise aatsta MMil olles ise siis kaasaelaja.

Lühidara- distants, millel lootsin kõige enam, kuid ei pääsend finaaligi!

Kaart räägiks enda eest...kui ta vaid ükskord üles riputada saaks..
(teel 4.KPsse oli rohelises palju valge metsa lõike nagu KP ümbergi)

Sprint. Ei saagi rahu, sest ei saanud üle kontrollida ühe KP asukohta. Senini on peas kinni see, et KP oli vales kohas. Olin end sassi jooksnud? 4 min juba sellega on piisav, et jääda viimaseks. Kusjuures võimalused finaali pääsemiseks olid üli head- 9 naist mu jooksus said DQ!

Teade. Aastaid on möödas selest kui viimati esimest vahetust jooksin. Seni olin olnud ankruks. Kuid sel aastal olid radade pikkused nii erinevad, et väsimuse tõttu sain lühima- esimese vahetuse. Tegime Annikaga kohtade vahetuse. Ta meil hetkel heas jooksuvormis.
Õudusmälestused esimese vahetuse kihutamistest said ümber lükatud.
Kuid õnne siiski polnud- juba 3. KPga oli mul grupist erinev, kaugeim hajutus. Mööda nõlva tuulates ta ka leidsin, kuid 1,5 min viga on täiesti piisav, et üksi tiksuma jääda.. Poolelt rajalt tuli "sein" ette ja jooks kujunes jaapanlannaga võitluseks.
Ka Merikesel ja Annikal ei õnnestunud joosta nii kuis vaja.

Eelnevalt toimunud meeste jooks kujunes aga huvitavaks. Draamat viimases vahetuse jätkus nii meie mehele Snderile (kes hetkel õpib elu vasaku käega) kui ka ülejäänud meeste võistkondadele. Kangelased.


Tavaraja eeljooksu võtsin üsna rahulikult. Teadsin, et vigadeta peaks sel distantsil ilusti kvalifitseeruma. Mitte 100% hea jooks, kuid piisav.

Tava finaali jooksin omaarust hästi. Rahule ei jäänd ühe etapivalikuga, mis ei osutunudki k6ige halvemaks, kuid läbimisel kaldusin ära ja lugesin kaarti veidi valesti.
Samas koht ja kaotus v6itjale jäävad loodetule alla. Puudu jäi jooksu kiirusest, pean tunnistama, et ei suutnud üksi end kiiremini jooksma sundida. Hea oli tiksuda. Ning l6pus ei tundnud isegi mitte väsimust.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Taname huvitavat teavet