9.11.09

Öised kondamised. veel võistlusi..

Austria MV öises pidi toimuma juba kuuaega tagasi, kuid "jama" kaardi tõttu tühistati see viimasel hetkel ning tõsteti ümber nii toimumise aeg kui ka koht. Seega oli aega valmistuda spetsiaalselt. Klubi organiseeris sel puhul 2 öö trenni eelmisel nädalal. Ja kuna ilmad oli ebameeldivalt külmad ning mul polnud mingit tahtmist niisama jooksmas käia, siis nendest trennidest sai ülimalt positiivse laengu. Mulle on alati öine meeldind ja nüüd meeldib veel rohkem!

Niisiis laupäeva õhtul peeti Austria öised MV imelilusas talispordi piirkonnas (Salzburgi ja Innsbrucki vahel). Õnneks oli jooksu ajal pime ja nii sain pigem keskenduda jooksule kui mägede-kaljude imetlemisele. Öine, nagu ka meil eestis, on ka siin üks paras tsirkus (vähemalt naisteklassis). Kui ka peale 8-9 min vigu õnnestub konkurente 4 min-ga seljatada, siis.. Austria meistri tiitlit siiski ei antud... nagu ka meie ei anna(ks) välismaalastele??



Pühapäeval peeti viimane Austria Cup´i etapp. Hommikuste Nutella saiade energiast jäi väheseks- joosta ei jõudnud üldse, tõusud olid lõputud ja tänu oma kaardilugemise omapärale ja mullile kompassis, sain neid veel topelt nühitud. Vähemalt sain imetleda lumiseid kaljusid, mis olid nii suured, et tundusid hirmuäratavatena lausa peakohale kerkivat.





3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meie anname, kui Eesti klubis on:)

Anonüümne ütles ...

Austerlased annavad kui oled vähemalt 3 aastat paigal olnud. Aga Austria öistest on mul ainult halvad mälestused.
Gea

Anonüümne ütles ...

Protokolli järgi oleks nagu antud:
Damen 21- Elite (5) 4.8 km 170 Hm 16 P
1. und Österr. Meisterin 2009
221 Johanson Liis 83 OLC Graz 53:23
Aga ega vist vahet pole - parim Austria tüdruk oled ikka!

Rein