23.12.09

Mõtlesin, et võiks veel vanasse aastasse paar lauset sisse kirjutada..
Niisiis, eelmine hooaeg on unustatud ning püüan liikuda uuenduste suunas, mõned on juba ellu viidud:

1) ei kavatse enam nii palju treenida kui eelmine aasta, vähemalt mitte tahtlikult. kui juhtub, et tuleb rohkem- no hästi.
2) piirdun ühe treeninguga päevas. mõnikord tuleb küll teine treening otsa, aga see kirja ei lähe kuna tegu on ilmselt paaritunnise tantsimisega ajal, kui sportlased magavad. Kusjuures nimetaksin ütlust "treening ja pidutsemine ei sobi kokku" üheks lihtsaks lausekõlksuks. Mõlemad on võimalikud (siinkohal on soovitav siiski % joogid välja jätta)!
3) "läbirääkimised olid konstruktiivsed"... mis tähendab, et uuest hooajast hakkan soome võistlustel seljas kandma tumesini-kollasega riideid. Uueks klubiks MS Parma.


Natuke tegudest...

Mul on olnud suure
pärane võimalus treenida koos teistega enamuse ajast. Näiteks teispäeviti paar trepi-intervalli või mõnekilomeetrine tempojooks kiirusel 4min/km.
Kolmapäeviti ülikooli maratonitreeningu grupiga tempojooks 1 h (nagu meestele kohaselt- meeldib neile alati teatud kohtadel omavahel tirima hakata, mis kerib tempo üsna valusaks).

Kui aga kolmapäev on kerge olnud, siis neljapäeviti jälle jõe ääres -8 km pikkune lõik 4´/km tempos.

Reedeti piisab klubi saalitrennist, kus jookseme tavaliseslt soojaks kaardiga, teeme jõudu kum
milintidega ning mängime natuke palli.
Laupäeval mõned intervallid staadionil või lebo peale pikka peoööd ning pühapäeval jookseme kuskile kaugemale, näiteks mõne mäe otsa.

Ma küll ei tea kas see on hea või halb, aga trennid on alati meestega. Ehk paranengi rohkem kui nendega joosta.?


Ootamatu külm ja ennenägematu hulk lund lõi mõneks päevaks programmi natuke sassi. See eest oli aga kole vahva osa võtta ühest berglauf´ist, mille 3,5 km peale oli 700 m tõusu, ei jupikestki tasast maad. Jaaa.. käpp oli pidevalt hanges
. Õnneks on külm ja valge asi maast pea-aegu kadunud ning tänane o-trenn kevadõhus pakkus suurepärast vaheldust. Loodetavasti õnnestub jõulud ratta seljas veeta ning uudistada veel nurgataguseid kohti, näiteks külastada šokolaaditehast :P

Magusaid ja imetoredaid jõule!!!!

kuusepuud Austria moodi

Kommentaare ei ole: