24.4.12

Paar päeva tagsi tulin pilve pealt alla. 5 kuud oli piisav aeg. Lumelaud oligi juba halliks kulunud ning saabunud kevadele järgnes taas talv.. Hea meel oli vahetada valge rohelise vastu, kuigi tuttavaid nõlvasid oleks hea meelega veel nühkinud.
Trenni tegemine oli nii ja naa. Kord lõhkusin tõuse nii, et õhtul andis ka paar trepiastet juba trenni maitse suhu. Ning siis kui lumetorm nõlvu vallutas, ei pistnud ninagi ukse vahelt välja ja piirdusin hoopis vaiba nühkimisega (jõuharjutustega).
Palju tõusumeetreid kokku tuli, seda ei oska öelda. Aga kui arvutada, et iga trenni keskmine oli vähemalt 220m, siis...
Möödunud laupäeval jooksin hooaja esimese o-jooksu Innsbruckis (sprint Igls-is). "Hooaja esimene o-jooks" peaks piisavalt ütlema selle kulgemise kohta..
Üldine tunne... raske kommenteerida.. viimastel päevadel on jalg üli kergelt lennand...

Tänasest alates kuni MMini elutsen Sveitsis, umbes 30km Zürichist lõunas. Juba paari päeva pärast saab korralikult end proovile panna. Jooksen Svetsi meistrikate lühirada ja järgneval päeval national sprindivõistlust Asconas (lõuna Sveitsis).
Seega... Eestis mind niipea veel ei näe.

1 kommentaar:

Gea ütles ...

Kui mahti saad, riputa palun lühiraha kaart üles. SOLV kodulehel viidatakse 6KP-le, mis olevat paljudele komistuskiviks saanud.