3.4.06

Briti MV

nådalavahetusel peeti siinmail mriti mv tavarada ja teade. ja muidugi v6tsin ka sellest osa. eliit klassis.

tavarada.

ilm oli m6nus, tåpselt v6istluse jaoks (sooja u 15 ja påiksepaisteline). ning olin esimene startija 9,7 km pikkusel ja 330m t6usuga rajal.
teadsin et våhemalt 30 min jooksul pole mul vaja karta, et keegi kinni pyyab, sest tagant tulijad olid ei olnud just k6ige tugevamad (seega- kui kaua suudan liider olla?? ;))

sain aru, et ma mitt kohe ei 6pi vanadest vigadest...vaaata kaarti, vaata kaarti ja kui pole 100% kindel kus oled, siis åra jookse edasi suvalt!!!
ehk- juba 2. KP-ga våga suur viga (våhemalt yle 5 min. ja nagu aegade v6rdlus nåitab, siis tegelikult kaotasin parimale sel etapil 10 min!!!). ja mitte ainult viga vaid ka teevalik ise. ma mitte kohe ei oska teevalikuid teha. peale seda kadus ka tahtmine pingutada ja pyyda jårgmised ilusti teha. (peast kåis låbi m6te et olen viimane, mis siin enam parandada annab).
seega tuli tihedas mikroreljeefi osas veel palju lisaminuteid (ja ega ma hoolindki selest).
raja keskel oli ysna palju ainult teed møøda laksimist. see oli see raja osa, kus sundisin natuke rohkem end liikuma, aga tunne oli nagu ei liigukski paigast.
peale suuri t6use våga m6nus.. allamåge. ja pealegi raja l6pp, nii et "anna nyyd minna"!

olin muidugi pettunud, et ei suutnud korralikku jooksu teha. aga samas- oli hea treening ja nyyd tean millele tuleks rohkem tåhelepanu pøørata.
koht 14. kaotus v6itjale 18 min :(((
hilisem etapiaegade v6rdlus aga nåitas, et ilma selle suure veata (ja sellest tingitud ka jårgmiste KP-de vead) oleks saanud påris korraliku aja. 6nnestus v6tta isegi 5 etapi v6itu (sh ka mu lemmik- l6pusirge :)).

tulemused:


pyhapåev. teade.

yhinesin klubiga, kes tahtis mind ..et saaks hea naiste v6istkonna boc teatesse, medali lootusega. tegelikult oleks saand 2 våga head naiste v6istkonda. aga juhtus, et 2 naist ei kavatsend seekord osa v6tta ja nii jåi 1 naine yle... kes jååb v6istkonnast vålja?? otsus tuli klubi kaptenile ilmselt lihtsalt: eestlane muidugi. oma tytart ometi v6istkonnast vålja ei jåta! ..ja teised on head.
olin algul pettunud kyll, et misasja.. selle pårast ainult yhinesingi selle klubiga! aga peale tavarada oli tåitsa kama. v6in ju joosta ka meeste teadet: rada natuke pikem- seega teeme yhe hea o-trenni!
nii oligi. rada 5,4 km. rada oli våga m6nus: kiired tee-etapid ja siis paar KP-d våga tehnilises reljeefipusas. k6ik 6nnestus våga håsti..isegi tehnilsed KP-d vigadeta.... ja siiis.. raja k6ige lihtsam KP.. laksi vaid møøda teed ja siis t6mba tee k6rvale våikese tihniku k6rvale. ei tea mis oli kas olin end lolliks jooksnud v mis, aga lugesin kuidagi, et olin møødund vastavates teeotstest ja aeg t6mmata k6rvale. deeem.. våga vale koht. v6ttis våhemalt oma 3 min, et 6ige KP låhedusse saada ja end paika panna. no ja peale yhte viga on alati oodata ka jårgmist. k6ik vatstas "ootusele".
oh, mingit erilist kohta meil oodata polnud. ja pealegi jooksin paremini kui meie 3 vahetus. eriti lahe oli see, et kui m6ned naised kysisid, et kuidas jooksin jne.. sis olid våga våga yllatunud et meeste rada yldse jooksma låksin.
m6nus trenn!

esmaspåev. gb team time trial.

tegu oli krossi jooksuga, mis korraldatakse iga aasta, et kontrollida kui vormis keegi on.
oii kui jube oli m6te et pean jooksma tåiega ja et pårast nåevad k6ik kui aeglane olen kui viimase koha vålja jooksen.
igaljuhul kui jooksma åra sai, sis polnud enam midagi nii jube. 4 km- see låks kiiresti. (v6ib-olla oleks låind veel kiiremini kui oleks teind korraliku soojenduse ja sundind end rajal rohkem pingutama). aga oh nohh...
l6puks oli tulemus påris kena. 7 koht, kusjuures pooltele koondisess kuuluvatele sai åra tehtud, ning kaotus v6itjale polnud nii hirmus kole suur.

2 kommentaari:

Kirti ütles ...

Kaugel see maastik Londonist on?
Kas Sul on hakanud silma Londonis mingi üliodav majutust (noortehostel, 2sed toad).

Liis ütles ...

normaalse liikluse korral 2h autos6idu kaugusel.