1.5.08

Reaalsus hakkab kohale j6udma.

Oma arust ei teinud tiomilal just k6ige- k6ige halvema jooksu. aga kaotasin oma vahetuse v6itjale E.Engstrandile lausa 8 min! Algul ei shokeerinud mind see nii v2ga, sest oletasin et vigu tuli u -5 min ulatuses. Kuid saanud vigadeanalyysi tehtud, ei suutnud ma seda uskuda... viga alla 4 minuti!! Kas t6esti j2i k6ik ylej22nud jooksu taha!? Jah m2letan, et lennu tunnet just polnud, aga p2ris k2pad maas kaa ei roomanud.!
J22nud paariks p2evaks veel Stockholmi peale tiomila, oli v6imalus treenida paari elit orienteerujaga. V6rdlesin nende ja oma treeningute mahtu, kvaliteeti, kaarditreeningute hulka... sel hektkel tabas reaalsus, ning sain aru, mida Annika kogu aeg ajanud on, et "eesti naistel pole taset ja on v6imatu kuhugi eliidi hulka j6uda". Tal on 6igus. Me ei j6ua kuhugi kui ei treeni samamoodi (treeningmaht 2x suurem sh n2dalas 3-4 kaarditreeningut). Kui meist paar aastat nooremad tydrukudki treenivad rohkem ja poole kvaliteetsemalt, siis mis variant on meil j6uda MMil esimese 10 hulka?? 6nn kui korraldadakse ida euroopas.. meie maastikele sarnastel maastikel. Aega hakkab v2heks j22ma, et seda viga parandad.
See viib m6tted selle, et kas on m6tet raisata aega ja loota ning unistada, et iga aastaga asjad paremuse poole liikuma hakkavad (h2hh, lootsin m6ned aastad tagasi ka, et meie o-koondis v6ib 2008 minna MMile pea t2is koondisega ja seejuures ise mitte muretsema kust raha selleks v6tta). Muudatusi pole.

Ehk peaks hakkama ometi tegelema muude huvidega, mis siiamaani orienteerumise varju j22nud. V6i tuleks v6tta vastu kindel otsus skandinaaviasse kolimisest ning siis spordile 100% keskenduda. Kes aga tahab juba suht vana ning tulemusteta naisorienteerujale oma aega kuluutada kui on olemas hulga noori talente.?
M6tlemisainet on.

Kommentaare ei ole: