6.10.08

kas see on siis kellegi vorm?















mult on küsitud, et miks ma siis viimasel MK Sveitsis nii halvasti jooksin, kas tegin ülisuuri vigu, oli rada nii raske??? vastus on EI.

viimased stressirikkad ja ülikiired ajad (kooli tõttu) on andnud tunda ka treeningutes, seda negatiivse mõjuna. olen ikka püüdnud teha nii üht ja teist treeningutes ja isegi arvanud, et vorm ehk pole paha. kui aga saad võrdluseks hea mõõdupuu, siis avaldub tegelikkus...

Ei saa ka öelda, et oli lihtne üksinda seal kõike korda ajada. see aeg kui teised sportlased lesisid mugavalt oma hotellitoa voodis ja püüdsid võistlusele keskenduda, tul mul tormata linnas ringi, et uurida kuidas on lood ühistranspordiga, käia team leaderite koosolekul, kulutada iga oma vaba minut koolitööle (seda ka enne starti), jagada tuba suvaliste backpaceritega (mitte et mul nende vastu midagi oleks, aga võistlustel olles pole see siiski parim variant)...
Igaljuhul oma arust jooksin lühiraja suhteliselt hästi. maastik oli lihtne, polnud füüsiliselt raske (ehk polnud sveitsi mägesid), tehniliselt kah lihtne. jah, tegin ühe 2 min vea ja veel väiksemaid vigu, aga üldjoontes oli tunne et tegin hea jooksu. muidugi õhtul teada saanud oma tulemuse oli shokk parajalt suur.


Sprint. ok siin oli tõesti tunne et jalg ei liigu üldse ja lihtsalt ei suuda kiiresti joosta, samas oli raskusi ka kõige lihtsamate teevalikute tegemisega (tuli igas KP-s seisatada). ehk kui ikka pole teinud vastavat treeningut, siis mida muud loota! jällegi kohake viimaste seas.

nutune lugu. ei tulnudki tagasi positiivsete emotsioonidega nagu eelmine aasta. see on viinud ka mõtetele et kas kool või sport.? kokku nad ei sobi, nagu ka professorid seda räägivad..

1 kommentaar:

Markus ütles ...

sport