16.11.09

53 silda

Ei tule just tihti ette kui o-jooksul tuleb ületada mõnda silda. Peab olema midagi erilist, et ületada neid lausa üle 50 korra. Kuulus Veneetsia 0-jooks on kindlasti midagi erilist.
Veneetsia on linn, kus turistidest puudust ei tule: ummistunud peatänavad-inimene inimeses kinn. Lisades sinna ligi 4000 tormavat orienteerujat.. kui paljud turistid esmaabis lõpetasid?

Start oli viidud võistluskeskusest eemale ning sinna pääses vaid kindla paadiga, tund enne starti. Liiga vara, et veel soendust tegema hakata. Triibulised, täpilised, liibuvad ja lohmakad.. igas värvitoonis kahejalgsed, nummeradatud küll väikeste, küll suurte numbritega, täitsid kuulsa jumalakoja ja nii kirikuisadele, kes pühapäevahommikust jumalateenistust läbi viisid, pahameelt tekitasid. Selle asemel, et end kirikutrepil külmetada, võtsin minagi 30 minutiks istet kirikupingil. See oli ünsa kasulik mõtete koondamsie (või õigemini- mitte üldse mõtlemise) ja keskendumise jaoks (huvitav oleks seda proovida ka enne MMi).

Aga jooksust. Esimese KP-ga viga just ei teind, kuid koperdasin ja tekkis paariteistkümneks sekundiks "eiteakusolen" seis. Sellega sai selgeks, et tuleb teada iga hetk täpselt kus oled. Pole kaua
suutnud oma o-tegevust lausa terveks tunniks tõesti hetke tegevusele koondada. Tunne oli fantastiline. Vigaseks ühtegi turisti ei jooksnud, olin liiiiga viisakas ja suutsin jooksult veel ette ja taha vabandada tormamise pärast. Süüdi tunnen siiski ühe ära lennutatud mobiili ja ühele daamile põvega p...sse virutamise ning mõningate ehmatamise pärast. Vabandused.

Tegelikult polnud jooks üldsegi nii raske ja rahvarohke kui arvasin seda olevat (võib-olla seda mu varajase stardi pärast?). Uus kogemus igaljuhul. Kaotasin võitjale, selle aasta sakslannast üllatajale, K. Schmafeldile 2:47 min ja teenisin 6.koha, millega p
ole üldsegi rahul kuna ettepoole jäävad pooled nimed olid täiesti tundmatud. (karm tõde: olen väga ebavormis)!

Päev enne, laupäeval aga jooksime Vicenzas PWT sprinti. See oli ootamatult lihtne, nii et ühtegi viga ei õnnestund mul teha. Siiski kaotasin tundmatule tegelasele 5 sek.



4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See tundmatu tegelane on 2007.a. JWOC sprindihõbe.

Anonüümne ütles ...

Vau, kui lahe kaart ja rada!!!!
See kohe kutsub osalema järgmine kord.
Terv. Viivi

gg ütles ...

when are you going to start writing in German?

Liis ütles ...

nooot yet..