6.3.10

Siin ja seal, iga nurga peal

Viimati olin omadega Portugalis. Sellest on palju aega juba möödas. Igaljuhul pääsesin ta vihmast ja tuulest tervelt ning kodus võttis vastu tõeliselt imelilus kevadilm.
Ka kooliga sai algust tehtud. Nüüd enam ei roni, vaid laman matil ja pingutan korra ühte lihast ja siis teist ning lihtsalt lõdvestun.


Samuti on o- hooaeg käima lükatud. Nädalavahetustel on toimunud kohalikud karikasarjaetapid ning nädala sees ühe kui teise klubi o-treeningud.

Eelmise nädala veetsin mägedes, külakeses nimega Heiligenblut am Großglockner. Kõrgusvahemikus 1300-2600m. Tegemist tegin ühe fantastiliselt toreda spordialaga nagu lumelauatamine. Ei olnud tegu vaid lõbusõiduga, vaid õppimisega. Neil siin kehakultuuris on ju igasugu toredaid aineid..
Esimene kord laual, aga polnud paha. Kui õpetajad on head, siis õpib väga kiiresti. Päevad olid väsitavad ning seetõttu jooksumeetreid tuli soovitust vähem, kuid nö veetsee-asendi treeningut reielihastele sai rohkem kui küll.
Paar korralikku kukerpalli allamäge suurelt kiiruselt tegin kaa.. (aga see polnud planeeritud). Õnneks pole veel avastand, et midagi või kedagi ära olen unustand ja loodetavasti kuuleb homme arstidelt ainult head..

1 kommentaar:

Markus ütles ...

pealkirja unustasid ära