19.4.10

Hooaeg avatud

Kahel viimasel nädalavahetusel on metsad olinud täis ringitormajaid, kaart näpus ja tõsine nägu peas. Ka nädala keskel toimuvates o-trennides leidub neid, kes ka hoolimata paduvihmast o-jooksule truuks jäävad.
Nädal tagasi jagasid maakonnad oma tiitleid pikal rajal. Hea oli joosta teades, et tugevamad nimed kohal olid.
Jooks ideaalne polnud, kuid oli piisav, et tulemustetahvlil esimeseks trügida.

Viimasel laupäeval selgitati välja Austria kiireim o-jooksja. See oli ühtlasi ka koondise katsevõistlus EM-il, MM-ile. Asukohaks oli valitud Kurpark Oberlaa park Viinis, mis imeilusal kevadpäeval oli täis jalutajaid, pikniku pidajaid ja turiste, keda põõsa tagant välja karates ehmatada või lihtsalt üle joosta..
Tegin kaks halba teevalikut, kuid sellest hoolimata jäi veel 1 sekund varuks. Säravaimat medalit minu kaela siiski ei riputatud. Ka meeste kiireim, shveitslane David Schneider jäeti sellest ilma. See-eest kuhjati meid kookidega üle :P
Huvitav: siin Austrias on alati kohustuslik misiganes spordiala meistrivõistluste esimesel kolmel läbida dopingukontroll.
Sprindi tulemused

Pühapäeval joosti 2. Austria Cup Lauf´i ultralong rada. Hirmutati suurte tõusumeetritega, mis pidi jooksu kiiruse üsna aeglaseks tegema. Olles lõpetanud 8,9 km pikkuse raja 20 min enne eeldatud võitja aega, võib öelda, et seda 490 tõusumeetrit polnud sugugi tunda..
Tulemused

3 kommentaari:

Kirti ütles ...

õnnitlused! Sprindikaart näeb väga mõnus välja.

Kirti ütles ...

Mis Sul halvad teevalikud olid?

Liis ütles ...

tänan :)
KP 6-7 ja 7-8. kaotasin suht palju nendega.