16.5.10

On möödunud juba kuu viimasest postitusest ning üht teist on ka vahepeal toimunud, nii negatiivseid juhtumisi kui ka positiivseid..

Kõigepealt, üks põnevamaid võistlusi kevadel nagu seda on 10mila, jäi lennusegaduste tõttu jooksmata. "Viga" ilmnes kusjuures päev enne äralendu, seega võistlust kodus läbi interneti jälgida polnud just see, milleks valmistund olin. Aga suurepärase jooksu tegid klubi tüdrukud sellegi poolest! :)
Alates sellest aastast on austerlased võistluskalendrit harvendanud ning võistlusi enam igal nädalavahetusel ei peeta. Seega on olnud vabu nädalavahetusi lihtsalt treeninguteks.
Mingi aeg jooksin Steiermark´i MV lühirajal... iiiisi-piiiisi... konkurentsi polnud. Siis üliõpilaste MV? 5000m. Ajaga 18:55 rahule ei jäänud. Samas polnud ka kedagi, kellega koos tempot hoida.

Viimasel nädalavahetusel peeti Austria Cup Lauf 3. etapp, mis oli ka katsevõistlus EM´ile. Maastik meenutas igal sammul Rootsit: oli tehniline ja füüsiliselt nõudlik. Kahjuks polnud ma piisavalt o-lainele end häälestanud ning vead pea iga KP-ga maksid kätte- jäin teiseks.

Pühapäeval peeti samal maastikul Austria MV teates (teade pole kõige õigem sõna). Starditi koos, võistkonnal 1 SI. Kaardil kindlad kogunemispunktid, milled tohtis võtta alles siis, kui kõik 3 kohal.
Ülejäänud KP-d tuli ära jagada ning SI-d võis omavahel vahetada
kui palju tahes ning soovitavalt hoida ta kogu aeg liikumises. Oluline oli teha võimalikult ökonoomsed valikud ning arvestada võistkonnaliikmete võimetega. Minu joosta jäid enamus KP-dest ning teelõigud. Hoolimata neljapäevahommikusest kella 8-sest ettevalmistustreeningust lonkas me taktika liiga palju. Ka tüdrukud polnud just vormis. Aga ka kolmas koht tegi neile piisavalt heameelt.




Kommentaare ei ole: