12.7.07

Hiisi laager SWE tundras, Idre 23 juuni-3 juuli

Laagri põhiteemaks pikad matkad ja orienteerumise kohapealt suuna ja kõrguse hoidmine.
matkad olid jalutades, jooksu vaid mõned üksikud minutid mäest alla. matka pikkuseks 3h ja üle selle. minule oli see üsna koormav, kuid seda natuke negatiivselt: jalad muutusid tuimaks ja aeglaseks, millele lisandus üldine väsimus. sealjuures ei olnud aga tunnet, et oleks trenni teind. tundus natuke aja raiskamisena.
õnneks oli õhtuti rohkem isetegevust, siis vedasin end suusaradadel, et teha kiireid lühikesi lõike, et lihased ja ns "üles äratada" ning seejärel jalgpall poistega.
korra võtsime osa ka ühest võistlusest, mis kujune mulle nii raskeks ja vigaderohkeks, et mõlgutasin katkestamismõtteid (seda juhtub minu puhul väga harva).
käis ka pidev võitlus enda ja söögiga. lihtsalt nii head võileivad ja muud road... lisaks kaasa ostetud kommikott. see lisas trennile veel lisaminuteid, et kaloreid rohkem kulutada... (tüdrukute värk.. mehed sellest aru ei saa).
muidu oli aga väga mõnus elamine ja selle ümbrus (asukoht Idre Fjäll), kus hea vaade mägedele ja seal endiselt püsivale lumele. ühel matkal sain ka ise käpa lumme pandud!!!! :)

kuna olin pea ainus eestlane (virgo oli kaa), siis erilist seltskonnaelu polnud. põhiline oli tüdrukutega filmide vaatamine, mis oli küll põnev... aga mõte kodus olemisest tundus parem.. tavaliselt seda ei juhtu kui loen päevi laagri lõpuni, seekord aga küll.
millest aga kahju on, on see, et see õige seltskonnaelu algas alles stockholm- turku laeval teel tagasi.. ;)

treeningtunde kogunes seitsme täistreeningpäeva kohta 18 h, sealjuures matkad läksid kirja poolikuna.

ning 430 g M&M´s sokolaadinööpe süüa 16 tunniga pole mulle mingi probleem.

Kommentaare ei ole: