29.7.07

O-Ringen super elit

Paar aastat tagasi poleks ma ukunud, et peagi saan joosta o-ringenil super elit klassis. Tookord vaatasin suurelt ekraanilt eliitnaiste jõukatsumisi ja mõtlesin: "huvitav, kui ma jookseks nendega, siis kas oleksin oma tulemutega kokkuvõttes vähemalt tagant 5. või oleksin kohe päris viimane..."

Neljapäev, wre 9,3 km

Nüüd aga oli jalg stardijoonel, ise rahulik, sest kaotada polnud enam midagi. Oli ju MK poolenisti metsa läind. Eesmärgiks oli teha ometi üks KORRALIK jooks, ehk jooks, kus tean kus olen ja kuhu lähen ning vigu ei koguneks kokku mitte rohkem kui 2 min. Kui aru ei saa, seisan; kui ümbrus kahtlaseks läheb, seisan ja vaatan kaarti- KORRALIKULT!
Esimesse KP-sse väga kerge kaldumise peale oleks eelnevatel päevadel verest välja löönd, ning selle peale tempot tõstnud. Seekord aga andsin aru, et eelnevate päevade rabelemisel oli hoopis vastupidine mõju.
Hoidsin end terve raja kontrolli all ning võisin finisheerudes tunda rahulolu õnnestunud jooksu üle.
Tulemust kohe teada ei saanud, ja tegelikult ega ei hoolinudki, sest oli ükskõik, mis kohale platseerun, põhiline, et ise rahul.
Kuid õhtul pankoogi ajal sain ta teada- 7. koht!! Super.

Reede, jälitusjooks 7,9 km
Stardis sain endale ette riputada numbi 12. Jäneseid ja jälitajaid oli mõne minuti sees päris mitu.
Üks püüdis mind, mina püüdsin teist.. aga teed läksid üsna pea lahku.
Kuna teadsin, et on võimalus langeda, aga ka tõusta, siis tuli ikka liigset rabistamist ning sellest ka vigu ja halbu teevalikud, mis päris palju raisatud minuted kokku tegi.
Finishis ei teadnud kas võib lõpptulemusega olla rahul või mitte.
Järgmine päev sain teada, et olin kokkuvõttes 10.

..endale siiamaani veel uskumatu, ja kui veel... ok, "oleks"itest ei räägi :)

Kommentaare ei ole: