8.9.09

mein neu Leben

Alates 1. septembrist elan nüüd Austrias Grazis. Olen Erasmuslane ja jään siia terveks aastaks.
Nagu ikka pakub suurt huvi, milline on ümbrus, kus jooksmas saab käia, kas maastikke on...
Ja kuna terve nädala peale WOCi ei teind midagi, siis m6tlesin, et oleks liiast ka teine nädal otsa lebotada. Niisiis tegelesin ümbruse ja v6imaluste uurimisega.

Lühidalt Tartu vs Graz:
-Toomemägi on 4x suurem ja k6rgem
-Jäneserada on asfalteeritum ja rahvastatum
-Vooremägi on 10 min sörgi kaugusele toodud
-Vällamäele j6udmine v6tab lipates 15 min ning on u 3x k6rgem

Kui asjad liiguvad plaanipäraselt siis homme katsun käega ka o-kaarti ja uuest nädalast ühinen kohalike o-tegelaste track treeninguga.

3 kommentaari:

Peeter ütles ...

Peale seda, kui ma su blogist lugesin, et sa Grazis elad, ei saanud ma magada. Mu peas kummitas, et keegi kuradi kuulus inimene olu sealt pärit. Unetute ööde tulemusena ei suutnud ma seda meelde tuletada. Nüüd selgusehetkel, kui gripiviiruse nähud mu kehast väljumas on, tuli meelde. Tsiteerin vikipeedia ingliskeelset väljaannet:
Arnold Schwarzenegger, former bodybuilding champion, actor and current governor of California. Born and raised in the farming village Thal, 2 km from Graz. In 2005, the Graz football stadium named after Schwarzenegger was renamed Stadion Graz-Liebenau after controversy over the use of the death penalty in California, now it is called UPC-Arena.
Mine käi vaata tema sünnikoht üle, kui võimalus tekib!

Anonüümne ütles ...

No mida sest külast ikka üle vaadata, kah mul asi. Kirjuta parem, kuidas Austria Cup osavöistlus tundus. 3.koht on OK, aga küllap ootasid rohkemat?

Liis ütles ...

see, et Arnold siit linnast pärit on, seda ma ei teadnudki. Hästi Pets!
Ja eks mul aasta jooksul ikka õnnestub ka ta koduküla ka üle vaadata.
võistlusest kirjutan peagi..