18.7.10

Veel enne kui nädalaks koju...

kasutasin ära võimalust ja sõitsin pikaks nädalavahetuseks (juuni lõpus) Horvaatiasse . Näha oleks võind rohkem, aga kui hispaanlastega ringi reisida, siis tuleb arvestada, et ka rannas lebamine läheb reisimise alla. Igaljuhul on riik väga ilus! Ja kallis.

Viimase nädalavhetuse Austria pinnal veetsin Tyrol 6 Day võistlust (selle 2 viimast päeva) joostes. Võistluskeskused asusid kõrgel mägedes, stardid veel kõrgemal ning et finishisse jõua, tuli kaa veel mõnusalt seintest üles joosta. Kohal käinud eestlaste punt oskab rohkem 6 päevasest jooksust rääkida ;)




Jooksudest niipalju, et laupäevase jooksuga võis üsna rahul olla. Mõni väiksem viga tuli. Kuid pühapäeval olin omadega täiesti läbi, dehüdreeritud. Ka tehniliselt oli liblika osa nii raske, et isegi kõndides eksisin ära..



Peale võistlusi jäin mägedesse matkama. Iga päev sai üle 1000m tõusu ronitud. Elasime 2000m peal mägihütis, mille juurest oli suurepärane edasisi päevaseid matku planeerida. Kahjuks polnud ilmataat sõbralik, ning kimbutas vihma ja tuulega, mis ükspäev sundis lausa jooksuga tagasi „koju“ ruttama. Viimase päeva tipp oli 2870m kõrgusel. Mäest üles polegi viga liikuda, aga alla saamisega oli raskusi. Kokku matkasime 3 päeva jooksul u 4500m tõusu ja ~70km.

Kommentaare ei ole: